SWIFTMARK

Swift Mark

SwiftMark – dispozitivul de gravare in linie

Dispozitivul automat de marcare a tablelor SwiftMark este o “dotare optionala”, despre care noi, cei de la Swift-Cut, suntem increzatori ca va deveni la fel de imperativ in operatiile Dvs. de taiere ca si sistemul in sine. SwiftMark este proiectat sa va ajute sa economiti timp, de la sarcina in sine pana la functionare si intretinere.

SwiftMark va permite sa marcati si sa taiati intr-o singura operatie, ceea se inseamna ca nu mai aveti nevoie de externalizare sau mutare de la un sistem la altul.

Cu un dispozitiv de marcare pneumatic durificat, care permite marcarea centrului, a codului de produs, a liniilor de indoire, a textelor elaborate si a imaginilor decorative, si avand o presiune de apasare reglabila pe materiale dure sau moi, SwiftMark ofera sistemul optim de marcare.

In mod ingenios, SwiftMark poate fi montat si pe sisteme mai vechi, deci, daca aveti deja unul dintre sistemele noastre mai vechi de taiere, nu este nicio problema, astfel ca veti fi foarte usor dotati cu cele mai noi tehnologii ale noastre.

Pe langa toate acestea, in plus:

• ideal pentru marcarea otelului de constructii (EN 1090-1)
  • sistem cu autolubrifiere
  • sistem de control pneumatic, de calitate premium
  • necesita doar aer comprimat (alimentare la 8 bar)