Swift-Jet

Taierea cu jet de apa de mare putere Swift-Jet

Va prezentam Swift-Jet – noua noastra solutie de taiere cu jet de apa, accesibila si usor de folosit. Oferind o taiere precisa, acest echipament inteligent poate fi utilizat pentru a taia textile, cauciuc, materiale plastice, piele, compozite, piatra, tigla, sticla, metale, lemn, hartie si multe altele. Echipamentele noastre sunt calibrate utilizand cele mai recente echipamente de testare a perpendicularitatii axelor (ballbar test) si software-ul Renishaw, asigurand o precizie deosebita. Datorita design-ului, constructiei, componentelor, pompei, software-ului, serviciilor de instalare si asistenta tehnica, precum si instruirii post-vanzare, valoarea de utilizare a acestui sistem este foarte ridicata.

Acest echipament este:

• proiectat
  • construit
  • fabricat
  • testat la cele mai ridicate standarde de precizie in Marea Britanie.

Sistemul nostru a fost asamblat pentru a oferi o solutie completa care sa va satisfaca nevoile de taiere. Odata cu diversificarea industriei care cauta capabilitati interne de a-si proiecta, dezvolta si crea propriile proiecte si care doreste sa evite externalizarea scumpa, detinerea unui sistem CNC de taiere cu jet de apa devine o parte esentiala a afacerii. Swift-Jet ofera:

• calitate incredibila de taiere
  • oportunitati de cercetare si dezvoltare proprii
  • posibilitatea de a realiza prototipuri si de a garanta calitatea
  • eliminarea timpilor morti asteptand piesele externalizate
  • reducerea costurilor si inlatura dependenta de profilele externalizate
  • cresterea cifrei de afaceri si oportunitatea de a diversifica

Sectoarele industriale

Sistemul de taiere cu jet de apa cu CNC Swift-Jet SJ3000 are capabilitatea de a se adresa cerintelor de taiere a materialelor dintr-o gama larga de sectoare:

Educatie

• Indiferent daca pentru formare sau cercetare, sistemele noastre de taiere cu jet de apa servesc ca instrumente de invatare pentru laboratoarele de inginerie si fizica ale universitatilor.
  • Configurarea rapida si software-ul intuitiv sunt perfecte pentru realizarea rapida de prototipuri pentru concepte si modele experimentale
  • Dimensiunilor sistemelor noastre sunt ideale pentru spatii mai mici
  • Potential extins de cercetare cu micro-prelucrare

Arhitectura

• Jetul abraziv de apa simplifica proiectarea si productia arhitecturala, de la blaturi de granit pana la fatade si panouri informative.
  • Taie simplu si precis forme complexe si modele incrustate
  • Taie o gama larga de materiale, inclusiv piatra, beton, ceramica, cauciuc dur si sticla

Medical

• Solutiile noastre de taiere cu jet de apa ofera precizia necesara pentru aplicatii in industria medicala, de la proteze la componente ale aparatelor.
  • Reduce timpii unui ciclu prin tolerante mici si viteze de taiere ridicate
  • Produce componente medicale, de la titan la otel inoxidabil, din modele proiectate pe calculator

Automotive

• De la componente de motoare la masinile de curse pana la suporti suspendati pentru cutiile de viteze la vaehicule sau trenuri, sistemele noastre de taiere cu jet de apa ofera solutii avansate pentru industria de transport.
  • Taie piese de precizie dintr-o gama larga de materiale, inclusiv aluminiu, otel si fibra de carbon
  • Reduce timpii unui ciclu prin lipsa modificarilor complexe ale sculelor
  • Maximizeaza productia prin stivuirea colilor si pieselor generate automat

Aplicatii de taiere cu jet de apa

Sistemul CNC de taiere cu jet de apa Swift-Jet SJ3000 poate taia aproape orice material. In modul de taiere cu jet de apa pura, poate taia rapid si precis materiale moi, cum ar fi cauciucul si alte materiale de folosite la etansare. In modul de taiere cu jet de apa abraziv, poate taia aproape orice alt material cu o gama larga de grosimi, cum ar fi:

• Otel carbon
  • Otel inoxidabil
  • Otel de scule durificat
  • Aliaje de toate tipurile
  • Aluminiu
  • Titan
  • Cupru
  • Alama
  • Materiale plastice ranforsate cu fibra de carbon
  • Materiale plastice ranforsate cu sticla
  • Alte materiale plastice ranforsate
  • Sticla
  • Piatra
  • Beton
  • Ceramica
  • Cauciuc
Cod X Y H Greutate kg Suprafata de taiere
SJ3000 4210 2130 1710 2850 1600 x 3100
SJ1500 2710 2130 1710 1850 1600 x 1600

Datorita tehnologiei Swift-Cut, taierea cu jet de apa niciodata nu a fost mai accesibila sau realizabila. Tehnologia cu jet de apa produce o calitate excelenta a taieturii finale, cu conicitate redusa a marginii, fara zona influentata termic, cu un rost ingust si fara zgura. Ofera, de asemenea, capacitatea de a procesa aproape orice material intr-un domeniu larg de grosime, neatinsa de alte tehnologii de taiere. Swift-Jet, cu software-ul sau usor de utilizat si echipat cu pompe Hypertherm Hy-Precision, asigura taierea in sectoare de varf pe o gama larga de materiale la o investitie cu pret scazut. Usor de utilizat, cu o intretinere si o asistenta exceptionala, Swift-Jet este solutia pentru o taiere la preturi accesibile, de inalta precizie si de inalta calitate.

Pentru mai multe informatii, contactati-ne pe office@cmmetal.ro sau sunati-ne 0256 495 987