Swift-cut-PRO

PRO 3000 XP

Sistem CNC de taiere cu plasma Swift-Cut PRO 3000 XP

Prezentam cel mai nou sistem din gama noastra: Swift-Cut PRO 3000 XP, un produs de ultima ora in ceea ce priveste design-ul si mai durabil ca oricand. Noul PRO este proiectat avand procesul de taiere in productie in minte, acum disponibil pentru a lucra impreuna cu Hypertherm MAX PRO 200 & Thermal Dynamics Auto-Cut 200 XT. Noile unitati ofera servomotoare OMRON 400w AC pe axele X + Y pentru precizie imbunatatita.
Pistoletul mecanizat racit cu lichid este montat pe un portal reproiectat pentru functionare in conditii dure pentru a oferi o platforma robusta pentru taierea cu curenti mari.Aceasta permite o capacitate de perforare de pana la 32mm si viteze de taiere imbunatatite, cu posibilitatea de a taia cu amestec de gaze la toate optiunile de plasma. Spatiul marit de la pat la portal permite taierea unor sectiuni tip cheson de pana la 150 mm. Adaugati la acestea oportunitatea de a utiliza tehnologia cu ceată de apa, care nu numai ca va ofera o taiere precisa, dar este si tehnologia optima pentru otel inoxidabil si aluminiu, iar Swift-Cut PRO 3000 XP exact ceea ce aveti nevoie.
Faceti urmatorul pas catre procesul accesibil de taiere a metalelor in compania Dvs.
Sunati pentru o demonstratie. Vizitati-ne la sediul nostru din Timisoara sau trimiteti-ne fisierele Dvs. si le vom taia pentru Dvs.

Caracteristici si dotari optionale
Am dezvoltat unele caracteristici si dotari optionale inovative, de ultima ora care fac din Swift-Cut un lider de piata in domeniul taierii cu plasma. Detalii gasiti mai jos.