Swift-Cut 3000

PRO 3000

Sistemul CNC de taiere cu plasma PRO 3000

suprafata de taiere 3000 mm x 1500 mm (10’x5’)
Cu o suprafata de taiere de 3000 mm x 1500 mm (10’ x 5’), Swift-Cut PRO 3000 este sistemul nostru CNC de taiere cu plasma cel mai mare, pe care puteti sa-l folositi oricat de mult aveti nevoie.

Acest sistem CNC de taiere, cu cadru robust din otel si consola de operare de sine statatoare, este ideal pentru ateliere mici, firme de prelucrare a metalului sau de reparatii, institutii de invatamant, designeri si artisti.

Cu pozitia de stationare a portalului care permite incarcarea de sus a unei coli de tabla si sinele pozitionate mai jos pentru o incarcare usoara, ca sa nu mai mentionam mentenanta foarte simpla, Swift-Cut PRO 3000 este intr-adevar raspunsul la toate nevoile Dvs. legate de taiere cu plasma.

Constructia de cea mai buna calitate si software-ul unic de operare Swift-Cut va permite sa:

• taiati toate metalele: otel inoxidabil si slab aliat, aluminiu, cupru, alama, zinc etc.
  • taiati grosimi incepand de la 0,5 mm pana la 25 mm
  • taiati la viteze incepand de la 1 pana la 12 m/minut
  • oferiti o calitate excelenta a taieturii

Specificatti tehnice complete

tech3000

Faceti urmatorul pas catre procesul accesibil de taiere a metalelor in compania Dvs.

Sunati pentru a stabili detaliile unei demonstratii live sau trimiteti-ne desenele Dvs. in format .dxf si noi putem sa taiem piesele intr-o demonstratie online live.

Beneficiile sistemelor si dotari optionale

Conceptul de ultima ora, impreuna cu dotarile optionale inovative, fac din Swift-Cut un lider de piata in domeniul taierii cu plasma. Detalii gasiti mai jos.

Caracteristici de securitate

Sanatatea si securitatea operatorilor si a celor din imediata lor apropiere este extrem de importanta. Toate sistemele noastre sunt fabricate in Marea Britanie si certificate CE. Sunt disponibile optiunile de extractie a fumului cu pat de apa sau tiraj fortat pentru a proteja operatorii.  De asemenea, sunt disponibile ecrane protectoare din Plexiglas, care ofera protectie impotriva scanteilor si particulelor de metal in zona din jurul sistemului.

Protectii pentru cabluri & locasuri pentru furca stivuitorului

In conformitate cu angajamentul nostru de a indeplini si depasi toate cerintele de sanatate si de securitate necesare, toate sistemele noastre au fost dotate cu protectii pentru cabluri pentru a elimina riscul de impiedicare de vreun cablu liber. Si in incercarea de a face viata mai usoara pentru transport si mobilitate, am prevazut locasuri pentru furca stivuitorului la baza sistemului. Aceasta inseamna ca puteti muta sistemul fara nicio problema.

Consola de operare de sine statatoare

Autonoma in toate sensurile cuvantului, consola de operare este standard la fiecare sistem, va permite sa deserviti sistemul de la o anumita distanta, daca acest lucru este necesar. Aceasta include un PC cu monitor LCD plat de 18,5”, o tastatura si un mouse wireless, hard drive de 500, RAM 4GB, plus un buton de oprire de urgenta si acces usor pentru mentenanta.

Software –ul SwiftCAM

SwiftCAM este o aplicatie software CAD/CAM dezvoltata pentru utilizarea facila a oricarui sistem CNC de taiere Swift-Cut, care ghideaza utilizatorul in productie pe o cale simpla si minimizeaza timpul prevazut in mod normal pentru pregatirea programului de taiere. Fiind un produs usor de invatat, SwiftCAM permite verificarea ciclului de productie creat recent printr-o simulare 3D intr-un mediu realistic pentru a-i testa functionalitatea. <mai multe>

Exhaustare

Optiunea de pat de apa ofera retinerea suficienta a fumului, astfel incat nu mai este necesara extractia externa a fumului. Optiunea de tiraj fortat capteaza fumului si particulele de sub zona de taiere.