Gama de produse

PRO Series

Sisteme CNC de taiere cu plasma Swift Cut – gama completa

Daca doriti sa va dezvoltati afacerea printr-o investitie cu costuri reduse, va putem oferi o alternativa la externalizare, care va permite sa preluati controlul asupra procesului dumneavoastra de taiere.  Va punem la dispozitie o gama diversa de sisteme CNC de taiere cu plasma, accesibile, de diferite dimensiuni, cu o foarte buna precizie la viteze ridicate. Oferim solutii complete in ceea ce priveste optiunile si preferintele clientilor, eficienta si fiabilitatea fiind calitati exploatate la cel mai inalt nivel.

• Sisteme CNC de taiere cu plasma accesibile
  • Taiere de precizie la viteze ridicate
  • Investitie cu costuri reduse
  • Preluarea controlului asupra productiei Dvs.
  • Reducerea costurilor Dvs.

PRO 1250

suprafata de taiere 1250 mm x 1250 mm (4’x4′)

Swift-Cut PRO 1250 este sistemul nostru CNC de taiere cu plasma cel mai compact. Este ideal pentru ateliere mici, firme de prelucrare a metalului sau de reparatii, institutii de invatamant, designeri si artisti.

PRO 2500

suprafata de taiere 2500 mm x 1250 mm (8’x4’)
Swift-Cut PRO 2500 este sistemul nostru CNC de taiere de plasma de dimensiune medie. Este o solutie perfecta de taiere CNC pentru ateliere. Este ideal pentru ateliere mici, firme de prelucrare a metalului sau de reparatii, institutii de invatamant, designeri si artisti.

PRO 3000

suprafata de taiere 3000 mm x 1500 mm (10’x5’)
Swift-Cut PRO 3000 este sistemul nostru CNC de taiere cu plasma cel mai mare, este un sistem CNC de taiere grozav pentru mini-productie, care va taia cat este ziua de lunga. Este ideal pentru ateliere mici, firme de prelucrare a metalului sau de reparatii, institutii de invatamant, designeri si artisti.

PRO 3000 XP

suprafata de taiere 3000 mm x 1500 mm (10’x5’)
Prezentam cel  mai nou sistem din gama noastra: Swift-Cut PRO 3000 XP, un produs de ultima ora in ceea ce priveste design-ul si mai durabil ca oricand. Noul PRO 3000 XP este proiectat avand procesul de taiere in productie in minte, acum disponibil pentru a lucra impreuna cu Hypertherm MAX PRO 200 & Thermal Dynamics Auto-Cut 200 XT. Noile unitati ofera servomotoare OMRON 400w AC pe axele X + Y pentru precizie imbunatatita.