Metal Show și Demo Metal Vest – două ocazii de a vă familiariza cu soluțiile CM Metal Trading!

În luna mai, echipa CM Metal si Swift-Cut Automation vă invită să descoperiți noutăţile în domeniul sudării și tăierii la:

Metal Show, 17- 20.05.2017- București (Romexpo, pavilionul central, standul 256 – 258);

Demo Metal Vest 24-27.05.2017-  Arad ( Expo Arad, pavilionul C, standul 19).

CM Metal Trading este reprezentanta în România a companiilor de top în domeniu, activând deja de 23 de ani. Toți reprezentanții noștri de vânzări sunt ingineri sudori diplomați. Ca de fiecare dată, aducem în fața dumneavoastră concepte de lucru revoluționare transpuse în noi echipamente de tăiere de la Swift-Cut Automation.

SWIFT-CUT PRO 1250– sistem profesional CNC de tăiere cu plasmă proiectat in Marea Britanie, va fi disponibil pentru demonstrație doar la Metal Show. Capabil să  taie toate metalele cu grosimi cuprinse între 0,5 mm şi 25 mm, Swift-Cut este ideal pentru atelierele unde spațiul este o problemă.

Vă invităm să participați la demonstrații, să vă oferim consultanță profesională și să facem un schimb valoros de experiență.

Pentru mai multe informații despre echipamentele pe care le oferim, accesați link-ul următor:http://www.cmmetal.ro/
Pentru programarea întâlnirilor vă rugăm să ne contactaţi la telefon +40 256 495987 sau prin email: office@cmmetal.ro.

Vă răspundem cu plăcere la orice întrebări și detalii suplimentare!